با فعال سازي تلفن همراه، مي توانيد بدون اتصال به اينترنت و از طريق پيامک اقدام به ارسال پيام عمومي و نظر در پارسي يار نماييد.
براي ارسال پيام به پارسي يار، کافيست + در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
براي ارسال نظر برای آخرين پيامي که با پيامک به پارسي يار فرستاه ايد، کافيست ++ در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
در ازاي ارسال هر پيامک براي پارسي يار مبلغ 130 ريال از اعتبار کاربري شما کسر خواهد شد.
براي بارگذاري فايلهاي رسانه اي اينجا را کليک کنيد.
در بخش آدرس رسانه، کليه آدرسهاي تصويري، آدرسهاي صوتي با فرمت mp3، wav، wma، mid و آدرسهاي فيلم با فرمت mp4، wmv، 3gp، 3gpp، avi، mov، flv و آدرسهاي فلش با پسوند swf پشتيباني مي شود.
همچنين کليپهاي مربوط به سايت آپارات، با لينک مستقيم آن کليپ پشتيباني مي شود.
توجه : برچسب هاي زير در متن ارسالي شما قابل استفاده است. در حين ارسال پيام براي
هر کاربر، داده مربوط به آن کاربر جايگزين اين بر چسب ها مي شود.
*pb:BlogNic* : عنوان کاربر در پارسي يار
*pb:BlogAuthor* : نام و نام خانوادگي مدير وبلاگ
*pb:BlogTitle* : عنوان وبلاگ
*pb:BlogUrl* : آدرس کامل وبلاگ
گزينه ها:
هر گزينه بايد در يک سطر مستقل قرار گيرد. گزينه ها با کليد Enter جدا شوند.
براي هر پيام حداقل دو و حداکثر ده گزينه قابل تعيين است.
+[تلگرام]ويژه هفته وحدت
ببينيد| رهبرانقلاب: آن تشيّعي که ارتباط به امآيشش انگليس داشته باشد، آن تسنّني که مزدور سيآياي آمريکا باشد، نه آن شيعه است، نه آن سنّي است؛ هر دو ضدّ اسلامند.
@Khamenei_ir
+[تلگرام]شد عزاي باب مظلومت بيا يابن الحسن
جان به قربان تو اي صاحب عزا يابن الحسن
عسگري مسموم شد از زهر بيداد و ستم
کز غمش سوزد دل اهل ولا يا بن الحسن
شهادت امام حسن عسکري عليه السلام تسليت باد.
+[تلگرام]رهبرانقلاب:امّت از پيامبر خود عيدي ميخواهد؛اما امت،در مقابل پيامبر موظّف است وظيفه عيدي خود را هم انجام دهد.
عيدي امت اين است که حفظ #وحدت کند و آبروي پيغمبر رامحفوظ بدارد.73/12/11
@Khamenei_ir
+[تلگرام]يکي ازکارهاي بزرگ دولت روحاني، به تعطيلي کشاندن حوزه هوافضا ست.
در حاليکه نمايشگاههاي هوافضا در کشورهاي مختلف عموما باحمايت مستقيم شخص رئيس جمهور (يعني بالاترين مقام اجرايي) برگزارميشود (مثل روسيه، ترکيه، فرانسه و...) در ايران رئيس جمهور حوزه فضايي را کمپلت تعطيل ميکند
ارديبهشت سال آينده، ترکيه اولين ايرشوي بزرگ خودش را برگزار ميکند و اردوغان هر ماه از برگزار کنندگان گزارش کار ميگيرد، بعد اينجا در #ايران براي نمايشگاه هوايي و فضايي، بالاترين مقامي که قبول زحمت ميکند، معاونت يکي از سازمان هاي يکي از وزارتخانه هاست.
t.co/fVqy4xLeaB
Mahdi Bakhtiari
@Fars_Plus
+[تلگرام]براي کارهاي تبليغي، از هيچ استعدادي نبايد چشم پوشي کرد
اىبسا کارى که فرض کنيد يک ترانه ميکند، يک کتاب نکند
انتشار بيانات رهبر انقلاب پس از بازديد از نمايشگاه محصولات تبليغي نامه به جوانان غربي:
آزمودهايم که تنوّع استعدادها و ظرفيّتها خيلى مهم است. مثلاً فرض کنيد که ما از نگارش تا موسيقى تا هنرِ #گرافيک تا چيزهاى ديگر، به همهى اينها براى اينکه بتوانيم يک کار جمعى انجام بدهيم نيازمنديم؛ از هيچ نقطهاى غفلت نبايد کرد، از هيچ استعدادى صرفِنظر و غمضِعين(چشمپوشى) نبايد کرد؛ از همهى اين استعدادها بايد استفاده کرد.
اىبسا کارى که فرض کنيد يک ترانه ميکند، يک کتاب نکند؛ يکجا گاهى کارى که يک پوستر ممکن است انجام دهد، ممکن است مثلاً يک #مقاله انجام ندهد؛ امّا درعينحال ما به آن #کتاب هم احتياج داريم، به آن مقاله هم احتياج داريم.
يعنى اينکه ما توانستيم تحسين يک عدّهاى از نخبگان يا آحاد مردم را مثلاً با اينجور کارها جذب بکنيم و دلهاى اينها را يا ذهنهاى اينها را متوجّه کنيم، اين ما را غافل نکند از اهمّيّت و ارزش کارهاى ماندگار و بلندمدّت؛ پوستر، يک چيز ماندگارى نيست؛ لازم است، حتماً لازم است، امّا کتاب چرا، کتاب يک چيز ماندگار است. //
متن کامل
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=38382
+[تلگرام]آن روزي که توجه اهل علم به دنيا شد و توجه به اين شد که خانه داشته باشم چطور، و زرق و برق دنيا خداي نخواسته در آنها تأثير بکند، آن روز است که بايد ما فاتحه اسلام را بخوانيم.
#سيد_روح_الله_موسوي_خميني
#صحيفه_امام
ج، صص و
@Ab_o_Atash
+[تلگرام]بر خلاف کارمندان، يک مشاور مديريت يا استراتژيست نمي تواند فقط در برابر پول کار کند. آبرو، حيثيت و اعتبار او به سرنوشت سازمانش گره خورده است.
موفقيت او در گرو موفقيت سازمان است و شکست سازمان شکست او هم محسوب مي شود و بطور کلي کارنامه او کارنامه سازمان است.
#استراتژي
@hamidbazmshahi
+[تلگرام]گفتوگو با داور فوتبالي که «روحاني» و کيکبوکسينگکار است و ميخواهد در جام جهاني قضاوت کند
در اينجا بخوانيد: http://tn.ai/1592044
@TasnimNews
+[تلگرام]دکتر ابوترابي از پيشگامان مبارزه با طاغوت بود. باغ و منزل او پناهگاه رهبران انقلاب بود. کينه دشمنان از مبارزات او منجر به آتش زدن منزلش در بهمن 1357 در نجف آباد شد.
در دفاع مقدس در خطوط مقدم به مداواي مجروحين و عمل جراحي مي پرداخت و بسيار مورد احترام سردار شهيد احمد کاظمي بود.
تنها پسرش در دفاع مقدس با جدا شدن سر به شهادت رسيد.
پزشکي حاذق و مجرب بود و از قبل انقلاب هميشه ياور مبارزان انقلابي، مستضعفان و محرومان بود و ويزيت او ارزان ترين ويزيت در جامعه پزشکي بود.
بسيار متواضع بود تا جايي که بچه حزب اللهي ها به خود اجازه مي دادند در مسجد ويزيت شوند!
جايي که احساس وظيفه کرد نامزد نمايندگي مجلس شد و خود را در معرض حملات ناجوانمردانه و تخريب گروههاي انحرافي و ضد انقلاب قرار داد.
عليرغم فشار اطرافيان و حتي نزديکان خود ابراهيم وار بر خط انقلاب و ولايت فقيه مخصوصا در دوره زعامت امام خامنه اي پافشرد. او يکي از معدود افراد سرشناس و جاافتاده اي بود که در اوايل دهه هفتاد پناهگاه و حامي ما جوانان انقلابي نجف آباد بود.
عاش مظلوماً و مات سعيداً
خداوند روحش را با اولياي عظام و فرزند شهيدش محشور گرداند.
+[تلگرام]اين بار ظريف در برابر موگريني مقابله به مثل کرد و کف کفشش را به سمت اتحاديه اروپا نشانه گرفت. البته بهتر بود دستانش را گره نمي کرد و روي لبه کناري صندلي مي گذاشت.
#زبان_بدن
+[تلگرام]امام خميني ره:
سزاوار است که [روي] اولين اسکناس که در ايران به طبع ميرسد، عکس اولين مردمجاهد در رژيم منحوس پهلوي چاپ شود
صحيفه نور؛ج19؛ص246
دهم آذر، سالروزشهادت آيت الله سيد حسن طباطبايي(مدرس)
+[تلگرام]شـکوفايي بـهار اِشــنوگل و روسياهي ذغـال زمـستان
چــهار آذر
#هادي_حاجتمند را از اواخر دههي هفتاد ميشناسم. دانشجوي پر شر و شوري که چيزي ديگر ميخواند و چيزي ديگر دوست داشت بشود. هر چه که بود و هر چه که هست، هادي يک چيز را خوب در خود پرورانده. اعتماد به نفس غَلَيان کرده!
آن موقعها که ژانر #مستند در صنعت سينماي ايران هنوز بيا و کياي امروز را نداشت، هادي با همين اعتماد به نفس، دست به دوربين برد و کارهاي پر سر و صدايي را به تصوير کشيد. کاري که پيشرو بود در خيلي از آثار بعد از خودش و سازمانها و بنيانهاي پر طمطراق و عريض و طويل هم وقتي به سمتش رفتند، هيچکدام نتوانستند کاري را که هادي دست و پا کرده بود، بسازند. چرا که بر کسي پوشيده نيست، هادي و تيم توليد آثارش با دل کار ميکردند و رقباي سر در آخور #بيتالمال کرده، با مال! خوش بوَد گر محک تجربه آيد به ميان/ تا سيه روي شود هر که در او غش باشد...
حالا پس از سالها #اشنوگل هادي جلوي روي ماست. قصهاي که هواي پاک بهشت را از روزهاي #کربلا_چهار به ريههاي مسموم از بيخبري دوران ما ميرساند. آنهم در غرقآبههاي عصر بيتفاوتي.
آنروز که #غواص_شهيد دفاع مقدس را در شهرمان تشييع کردند، خيليهايمان را جوّ گرفت. جوّ متعارف اينروزهاي جريان آزاد اطلاعرساني. در #فيسبوک، در #تلهگرام، در #اينستاگرام و چه و چه، غوغا کرديم. بعضيهامان پا را فراتر گذاشته، طرحي و شعاري کليشه زديم، بعضي ديگر (از همان دست آدمهايي که سر در آخور بيتالمال دارند) به زيردستانمان سپرديم که طرحهاي پدر مادر دارتر بزنند. پُسترهامان با هزينههاي ميليوني در روز #تشييع و چندي بعد از آن در دست ملت چرخيد و چرخيد تا در نهايت، براي صرفهجويي در هزينههاي بيتالمال! در پسماندهاي خشک، به خمير کاغذ مبدل شد. چند تايي هم در دفتر جناب مدير، مِن باب نمونهي کار و رزومه، براي يومالبيلان، بايگاني شد. ولي در همان روزها، اين هادي حاجتمند بود که پا پيش گذاشت و با همان «اعتماد به نفس غَلَيان کرده» به دنبال کاري سينمايي براي آن مظلومان زنده به گور شده رفت. و نتيجه، شد همين «اشنوگل». کاري مشترک با #علي_سليماني عزيز که خيليهامان با نقشهاي شيرين سينما و تلهويزيونش آشناييم.
ولي به انتها رسيدن «اشنوگل» هم به همين آساني که من بيان کردم نبود. ساعتها و روزها پشت در مديران پر پشم و پيله در انتظار نشستن. حرفها و تحقيرها را به جان خريدن. نااميد گشتن و به خدا دل سپردن و... آخرش همين اشنوگلي که بر پردهي نقرهاي سينما نقش بسته تا روايت کند دستها و پاهاي بستهي زير خاک مانده را. و رو سياهي بماند به ذغال...
«اشنوگل» حرف دل است. نه از «هادي حاجتمند» و «علي سليماني» توقع #استيون_اسپيلبرگ و #رولند_امريش و #جيمز_کامرون بودن ميرود و نه از آثارشان، خروجي پروژههاي ميليارد دلاري #هاليوود. با پولي که ماها امروز براي ساخت مستند هم پا پيش نميگذاريم، اينها سينمايي ساختند. پس مرد باشيم و براي مالاندن پوزهي همهي آن مديراني که مديرند تا بيلان بدهند و پا ميگيرند تا دستها بسته بماند، برويم و «اشنوگل» را در سينما ببينيم.
يا علي...
https://t.me/Sohail_Karimi